Healing- och avspänningsmassör

Healing- och avspänningsmassör

Iris utbildningar har tagit över Kildens ettåriga utbildning till Avspänningsmassör och förbereder en treåriga utbildning likvärdig Kildens treåriga utbildning Healingmassage och samtal. Kurserna nedan är likvärdiga de kurser som ingått i Kildens utbildningar i Köpenhamn.

Steg 1


Grundkurs


På grundkursen som är steg 1 lär du dig en omsorgsfull och rofylld massage, ett kraftfullt redskap för personlig utveckling på djupet. Du får kunskap om kroppens olika psykiska områden och hur psyket är kopplat till massagen. Du får också ökad kroppsmedvetenhet, självkännedom och grundtrygghet. Du lär dig grundläggande healingmassage. Efter kursen kan du ge familj och vänner en rofylld och avslappnande massage.

 

 Läs mer om steg 1

 

Kursdatum

Steg 1/grundkurs

Healingmassage

20-24 mars, 2019

21-25 augusti, 2019

Plats: Hedefors bruk, Stenkullen

 

Steg 2

Chakramassage

13 - 17 februari, 2019

2 - 6 oktober, 2019

Plats: Hedefors bruk, Stenkullen

 

Psykisk massage

18 - 22 april, 2019

Plats:  Hedefors bruk , Stenkullen

 

Polarietsmassage

4 - 8 september, 2019

Plats: Hedefors bruk, Stenkullen

Steg 3

Frigörande massage

29 maj - 2 juni, 2019

30 okt - 3 nov, 2019

Plats: Hedefors bruk, Stenkullen

 

Examen

Healing- & Avspänningsmassör

29 - 30 juni, 2019

januari 2020

Plats: Hedefors bruk, Stenkullen

 

Steg 2 (totalt 3 kurser)

Massage och Chakra

Under kursen lär du dig att jobba med utveckling och balansering av kroppens chakra, som har en stor betydelse för vår utveckling och för vårt psyke. Vi varvar teori med praktik, så att du får kunskap om och upplevelse av hur kroppens chakra hänger ihop med kropp, tanke och känsla.


Psykisk massage

Under kursen lär du dig att jobba med de psykiska strömmarnas energipunkter, healing tillsammans med massage. Det hjälper dig att stärka din medvetenhet om vad du tar emot och vad du ger ut. Du kommer att öka din kunskap om dig själv och ditt sätt att vara mot andra och mot dig själv. Vi varvar teori med praktik, så att du får kunskap om och upplevelse av hur kroppens psykiska strömmar hänger ihop med kroppsmedvetenhet, tankar och känslor.


Polaritetsmassage

Under kursen jobbar vi med polaritetstekniker som förbinder och skapar balans mellan kroppens olika delar och som därigenom också är med och skapar helhet i psyket. Vi kommer att öva på att uppleva energi, såväl i massagen som i olika inkänningsövningar. Du kommer att öka din kunskap om dig själv och börja se dig själva med de motsatser du rymmer av både styrkor och svagheter. På så vis kan du nå till en inre ro och känna dig mer hel som människa.Steg 3


Frigörande massage


Under kursen lär du dig att kombinerar den grundläggande healingmassagen med mjuka rörelser och stretch som öka rörligheten i lederna. De olika psykiska områdena möter varandra i lederna och här integrerar och binder vi ihop dem.


Examen

Healing- och avspänningsmassör

Examen  omfattar två dagar där du gör ett teoretiskt  och ett praktiskt prov.

Du lämnar även in en rapport på de praktikklienter som du jobbat med under  utbildningen.STUDIEPLAN


Copyright © All Rights Reserved Irisindra Hälsoutbildningscenter