Röster om kurserna

Röster om utbildningen


Vi är djupt tacksamma för dessa röster.


”Tycker denna kurs (Massage och Chakra) var en jättebra påbyggnad på grundkursen, inte nog med att man får lära sig hur man jobbar med klienter, man jobbar jättemycket med sig själv dessa dagar!”

~ LizBeth Kerttu Selin ~


Nedan är röster om Grundkursen

”Idag är det en vecka sen jag kom hem från kursen, det känns som bara ett ögonblick men samtidigt som en längre tid. Det kändes väldigt bra i både kropp och sinne och jag tycker att jag har ett annat lugn idag än förut.  Jag har haft mycket att göra den här veckan men tycker nog att jag hanterar det bättre.”

~ Anette Kronståhl ~


”Efter några dagar kände jag hur massagen påverkat mig på ett djupare plan. Jag känner mig lugnare i kropp och psyke. Jag är i starkare kontakt med mina känslor. Gränserna mellan mig och andra är tydligare. Jag upplever att massagen gått in och tar hand om hela mig.  Det är verkligen en skön upplevelse och jag blir väldigt motiverad att fortsätta utbildningen, känns som det är meningen och att den kommer passa för mig.”

~ Ida Vatn ~


”Tack för fem inspirerande dagar! Helt fantastisk kurs.

Tycker att konceptet med teori och demonstration på förmiddagen och praktik på eftermiddagen är bra. Det är mycket att ta in och det händer mycket i kroppen, och så har man tid för reflexion efter massagen.

Att förstå hur psyke och kropp hänger ihop är helt otroligt. Jag tycker om att ha tänket på hela människan och det får man i denna kurs. Har blivit inspirerad att börja massera som ett komplement till Reikin.

Kommer också ha mera fokus på mitt inre och vad jag verkligen vill och att förstå andra på ett annat synsätt.

Tack Catarina, Kate och Laila för ert fantastiska sätt att lära, lugna och professionella och som människor. Vill gärna gå kurs med er igen.”

~ Britt-Marie Hagberg ~


”Just i skrivande stund är jag överväldigad av känslor och tankar och har svårt att uttrycka mig och ge feedback. Det i sig är väl samtidigt en återkoppling på hur kraftfullt kursinnehållet är. Det handlar dels om den teoretiska kunskapen, men också om den omsorg som ges under kursen.

Kursen berör i så många aspekter. Intressant, lärorik, utvecklande till och med så att man ruskas om i sina grundvalar. Tack för en mycket givande start på resten av mitt liv.”

~ Marianne Lindblå ~


”Kursen var för mig en oerhörd utveckling både för mig själv och som professionell i mitt massagearbete. Jag har upptäckt många stängda dörrar i min kropp, en del har öppnats, en del är på glänt men det finns också dom med många lås. Jag förstår också att vägen är lång för att läka, känna min kropp och mitt förflutna. I mitt arbete ser jag att jag kommer att ha större respekt och förståelse för kunden.

Livet sätter spår, och framtiden har jag möjlighet att forma eller forma om (om jag vill och kan).

Jag tycker att ni har förberett mig på min framtid. Ni har gett mig förtroende och kunskap. Många aha-upplevelser i samband med teorin. Teorin var bra, förståelig och Catarina du är bra på att återge kunskapen till mig. Med massagen är jag glad att jag hade lite förkunskap. Laila (alla tre) visade oss kunskap och lät oss vara okunniga och hjälpte oss till rätta. Detta känner jag som en styrka som ni har och som ger oss styrka i vårt okunnande. Jag tycker om er som enskilda personer. Ni ser oss och finns där för oss.

Jag önskar med hela mitt hjärta att era kurser blir många för ni behövs i och för framtiden (och nu).”

~ Monica Säwing ~


”Ett otroligt varmt, kärleksfullt och personligt bemötande. Min upplevelse under denna kurs var tuffare än jag trodde. Jag har fått inse att jag har problem som inte är bearbetade som jag tidigare trodde jag var klar med. Den insikten hade jag inte kommit fram till om inte ni hade varit dom människor ni är och bemött mig med sådan värme och kärlek. Tack för att ni finns och tack för det ni gör och tror på! Nu hoppas jag bara att jag hittar styrkan i mig att våga ta den här resan att gå vidare i utbildningen och finna balansen i mig själv och mitt liv.

~ Camilla Collin ~


”Att få gå en sån utbildning var underbart… MEN att få gå två gånger… Och ha fått gå på Kilden… är himmelskt. Att märka vad man gått framåt i livet. Spänningar har försvunnit. Min dröm är så mycket närmare mig nu. På grund av mina unga änglar (kvinnor) som gav mig respekt och kärlek och att jag skulle nå målet och lyckas med det och mycket till. Ni räddade mitt liv. Sån underbar känsla som jag fick uppleva på kursen igen, grunden i Sågmyra. Tusen tack.”

~ Viola Mark ~


”Det finns inga ord för denna kurs. Jag har gjort och gått igenom mycket för att utveckla mig själv, men jag tror att detta är bland det bästa jag gjort.”

~ Jenna Karlström ~


”Jag mår mycket, mycket bättre sedan kursen, det är otroligt! Jag har en tydlig tendens till spänningar och huvudvärk, men båda känns annorlunda och är inte så starka längre. Jag mår mycket bättre mentalt också: depressiva stämningar har jag väl fortfarande, men inte så häftiga och inte så långvariga. Jag ser verkligen fram emot kursen i mars!”

~ Cordula von Dolsperg ~


”Denna massage och massagekurs är en gudagåva till mänskligheten”.

~ Gun Johansson ~


”Jag mår bättre än på länge. En härlig känsla att kunna våga vara lite lycklig och känna litet hopp mitt i all ovisshet.”

~ Caisa Sundell ~


”Jag vill tacka er för att ni ger mig möjlighet att ge mig själv detta. Ett ytterligare steg i min självutveckling. Ni är väldigt professionella på det ni gör. Jag ser framemot nästa kurs.”

~ Ulla Holstad ~


”Om kursen vill jag säga att… Jag är så glad att ni startat upp dessa kurser i Sverige, då jag tänkt länge att jag skulle gå men inte velat eller orkat ta mig till Danmark, den var jättebra upplagd, där fanns allt med. Det är en helt underbar massageform, både för mottagare och givare. Tack för kunskapen!”

~ LizBeth Kerttu Selin ~


”En mycket lärorik kurs med teori lugnt och still så att jag kunde vara med. God stämning i alla lägen. Tusen tack för det ni gjort för min framtid.”

~ Viola Mark ~


”Toppbetyg och jag är ganska kräsen vad gäller kurskvalitet i största allmänhet. Ni övertygade mig om att det är en terapi/behandling som verkligen går på djupet. Spänningar och blockeringar som släppte trots att jag normalt har svårt för sådant. Trygghetskänsla. Jag är otroligt tacksam att jag hittade vägen till hälsomässan och in till din föreläsning! ” (Föreläsningen: Kroppen minns det vi vill glömma. Catarinas tillägg)

~ Cordula von Dolsperg ~


”En fantastiskt givande kurs både på det personliga planet och för en ev. framtida massage av andra. Jag har lärt mig så mycket. Fantastiska kurslärare som är så proffsiga och intresserade av det dom gör. Fem dagar tillsammans med ledare och övriga deltagare som känns som ett avstamp för något nytt.”

~ Maria Abrahamsson ~