Kroppen talar till dig

Kroppen talar till dig

Vill du ta del av den information som din kropp redan bär på?

Då är du en av oss. En växande skara människor som vill få en ökad kunskap och förståelse om hur psyket är kopplat till kroppens olika delar. Vi vill helt enkelt bli bättre

på att lyssna när kroppen talar till oss.  


Föreställ dig att du förstår din kropp, att du kan lyssna på och tala med den. Bakom varje spänning finns en händelse. Om du får ont i kroppen kan du lära dig att förstå varför, förstå sambandet mellan kropp och psyke.

När så mötet mellan kropp, tanke och känsla uppstår öppnas nya energibanor upp och energi och rörelse flödar friare i kroppen. Det kommer att hända något nytt som inte går att uppfatta när de är åtskilda från varandra. 

Helgkurs på Hedefors burk i Stenkullen

lör-sön kl. 10.00-16.00
28-29 januari, 2023 Begränsat antal platser. Max 10 personer.

Boka redan nu så att du är säker på att få en plats.


Boka din plats här!


Kroppen talar till dig - Från fot till huvud

Du känner utan att tvekan att detta verkligen är något för dig. Du vill få mer kunskap om  alla kroppens delar. Varsågod! Här ingår alla kroppens olika psykiska områden från fötterna upp till huvudet.

Du behöver inte föreställa dig att du förstår din kropp, att du kan lyssna på och tala med den. Du vet att det är så och vill lära dig mer. Du har en förförståelse för t ex din kropps spänningar och att det bakom varje spänning finns en händelse, att du kan lära dig att förstå varför och att förstå sambandet mellan kropp och psyke. Du har en förståelse för eller nyfikenhet på hur mötet mellan kropp, tanke och känsla kan öppna nya energibanor där energi och rörelse kan flöda friare i kroppen och att det därmed kan hända något nytt som inte går att uppfatta när de är åtskilda.


Då är denna helgen för dig.


Efter helgen Kroppen talar till dig kommer du, genom en ökad kunskap och förståelse om hur psyket är kopplat till kroppen, bli generellt bättre på att lyssna inåt och på så vis ta del av den information som din kropp redan bär på. Du kan även fortsätta att utbilda dig till Healing- och avspänningsmassör eller Healing- och andningsterapeut. Då får du tillgodoräkna dig den här helgen. 


Kurspris: 2 400 kr (boka via bokningssidan)


Boende bokar du själv.
Tips på boende i närheten: Näs Slott (behöver bil) eller Jonsereds fabriker (lätt med kollektivtrafik)


Välkommen att bli en av oss. Boka din plats här.

Catarina Bäckstrand

Kate Andersson